Autor: Eveliis Vaaks • 2. aprill 2024

Milremi finantsjuht: me kulud kasvavad praegu tuludest kiiremini, sest lepingud toovad raha sisse alles 5-7 aasta pärast

Eesti aasta kümne mõjukaima finantsjuhi hulka jõudnud finantsjuhi Mikk Mägi sõnul võimaldab Milremi mullune hiidtehing ehk kaitsetööstusettevõtte enamusosaluse müük AÜE riiklikule kontsernile EDGE Group kasvatada tootmisvõimekust kolmekordselt. Euroopa investorid on pannud kaitsetööstuse ühte patta tubakatootjate, hasartmängude ja teiste nn patuste valdkondadega.
Milremi finantsjuht Mikk Mägi.
Foto: Milrem

Milremi eelmise aasta tulemuste kohta ütles Mägi, et tulud kasvasid kaks korda. Käsikäes tuludega suurenes ka kulubaas, sest töötajate arv kasvas 240 töötaja lähedale. Organisatsioon on pidevas kasvus, mis tähendab ka personaliga seotud kulude kasvu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077