Autor: Villu Zirnask • 20. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksumuudatuste suurim häda on „enne ütlen, siis mõtlen” stiil

Priit Põldoja, Erki Uustalu, Viljar Arakas ja Peeter Saks (vasakult paremale).
Foto: FinanceEstonia
Finantsjuhtimise Infoleht avaldas kokkuvõtte FinanceEstonia konverentsi „Uue valitsusliidu maksumuudatused ja nende mõju ettevõtete tegevusele” vestlusringist, kus esinesid Priit Põldoja, Erki Uustalu, Viljar Arakas ja Peeter Saks. Esialgu häirib neid rohkem muudatustega kaasnev segadus ja määramatus kui otsene mõju.

Aare Tammemäe, Redgate Capitali vanempartner: Millised valitsuse maksumuudatused teie ettevõtet ja sektorit mõjutavad?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077