Uudised Villu Zirnask, Finantsjuhtimise Infoleht

Euroopas on tekkimas tugev järjekord IPOdeks valmistuvatest ettevõtetest

börs, aktsiad, ipo

Tänavuse aasta esimene kvartal oli Euroopas börsile tulemise (IPOde) poolest üle veerandi võrra parem möödunud aasta esimesest kvartalist. Ettevõtted said IPOdega 4,5 miljardit eurot kapitali (aasta varem 3,5 mld eurot). Toimus 53 IPOt (aasta varem 50).

PwC kapitaliturgude grupp kirjutab kvartaliülevaates „IPO Watch Europe“, et IPO-aktiivsuse suurenemise vastu Euroopas töötavad alanud Brexiti-läbirääkimised ning tänavu eesseisvatest Prantsuse ja Saksa valimistest tulenev ebakindlus. Suurenemise poolt töötavad kõigest hoolimata väiksena püsiv aktsiaturgude volatiilsus (mõõdetuna VSTOXX50 indeksiga) ja jätkuvalt madalate intressidega, mis panevad investoreid otsima perspektiivikaid aktsiainvesteeringuid.

Euroopas on tekkimas tugev järjekord IPOdeks valmistuvatest ettevõtetest, võtab PwC olukorra kokku.

Telli lugemisõigus

Täispikkuses näevad seda lugu Finantsjuhtimise Infolehe tellijad
TELLI LUGEMISÕIGUS
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. May 2017, 12:06
ValdkonnaTööpakkumised Kõik tööpakkumised >