Autor: Finantsuudised.ee • 23. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bigbanki juht lahkub ametist

Kaido Saar
Foto: Terje Lepp
Bigbank ASi juhatuse esimees Kaido Saar lahkub alates 1. septembrist ametist. Pank loodab uue juhatuse esimehe leida lähiajal, hiljemalt augusti alguseks.

„6. mail sai mul Bigbankis töötatud 15 aastat,” märkis Bigbank ASi juhatuse esimees Kaido Saar. „Ma olen näinud kiiret kasvu majandusbuumi ajal, väga keerulist perioodi majanduskriisi ajal, ma olen näinud, kuidas Bigbank kasvas väiksest laenukontorist rahvusvaheliseks pangaks, mis tegutseb tänaseks 9 riigis. Minu viimaste aastate tõeliseks väljakutseks oli muuta panga ärimudelit, millega muutusime soodsaima intressimääraga tarbimislaenudele keskendunud spetsiaalpangaks.”

„Pärast pikka põnevat karjääri Bigbankis otsustasin, et on aeg liikuda edasi,“ sõnas Saar. „See ei ole kerge, kuna oleme koos kolleegidega niivõrd palju saavutanud, käinud läbi nii tulest kui veest. Kuid nüüd tunnen, et tahan murda välja oma mugavustsoonist ning minna ja areneda edasi.”

 „Kaido otsus juhatuse esimehe kohalt lahkuda on Bigbankuritele emotsionaalselt raske, sest koos tehtu on olnud muljetavaldav, kuid samas ka inimlikult arusaadav,“ ütles Bigbanki nõukogu esimees Parvel Pruunsild. „Otse ülikoolipingist meiega liitununa läbis Kaido kõik karjääriastmed. Juhatuse esimehena tõestas ta ennast pühendunud juhina, kes suudab rahvusvahelises organisatsioonis väga keerulised muudatused ellu viia. Bigbank on täna väga heas seisus ning meie ühine eesmärk on valida pangale uus juht, kes jätkaks jätkusuutliku kasvu kursil, suudaks töötajaid innustada kõigil meie tänastel turgudel ning saavutaks koos meeskonnaga lähiaastateks kokku lepitud strateegilised eesmärgid.”

Bigbank AS on Eesti kapitalil põhinev tarbimislaenudele keskendunud spetsiaalpank, millel on filiaalid Soomes, Rootsis, Lätis, Leedus ja Hispaanias ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Austrias, Saksamaal ja Hollandis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077