27. märts 2017
Ainult tellijatele

KPMG: Eesti finantsteenuste turg on liialt ühekülgne

KPMG nõustamisteenuste juht Hanno Lindpere sõnul on tarbijakrediidi turu areng üks võimalus Eesti üldise majandusarengu elavdamiseks.
Autor: Andres Haabu

„Eestis on tekkinud kuvand, justkui oleks kogu laenutegevus väljaspool suuremaid pankasid seotud halvamaiguliste kiirlaenudega. Tegelikkuses on tarbijakrediidi sektor tunduvalt mitmekesisem. Viimase aasta jooksul kehtestatud regulatsioon on kogu turgu oluliselt korrastanud ja muutnud,” kirjutab KPMG nõustamisteenuste juht Hanno Lindpere FinanceEstonia MTÜ tellimusel tehtud uuringu „Eesti tarbijakrediidituru olemus rahvusvahelises võrdluses” kokkuvõttes.

„Võttes kokku Eesti tarbijakrediidituru pakkujate arvamused, analüüsides Eesti turu kohta kättesaadavaid andmeid ning võrreldes neid teiste Euroopa riikide näitajatega, on selge, et nõudlus selliste teenuste järele on kasvav ning just mitmekesine pakkumine looks tarbijate jaoks parimad tingimused,” märgib Lindpere. „Tarbijakrediidi turu areng on üks võimalus Eesti üldise majandusarengu elavdamiseks.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077