Autor: Finantsuudised.ee • 3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EY Eestit hakkab juhtima Ranno Tingas

Ranno Tingas
Foto: Andres Haabu
EY Eesti partner Ivar Kiigemägi, kes on ettevõttes töötanud 15 aastat, lahkub alates novembrist ametist. Tema ametikohustused EY Eesti juhtimisel võtab üle Ranno Tingas.

Auditiosakonda hakkavad juhtima partner Olesia Abramova ja oktoobri keskel EYga partnerina liituv vandeaudiitor Stan Nahkor.

EY Eesti partner Ivar Kiigemägi selgitas pressiteates, et inimese aktiivne karjäär kestab umbes 30 aastat. „Olen poole sellest veetnud EYs. See aeg on olnud piisavalt pikk, et nüüd teha tööalases elus muutus, mis on kasulik mulle ja organisatsioonile. Esmalt plaanin puhata, kuid siis leida väljakutse, milleks on vaja rohkelt kirge ja saavutusjanu. Tunnen Stani juba pikka aega ning mul on väga hea meel, et leidsime tema näol EYsse väga tugeva täienduse.“

„Ivar on olnud tugev partner, kellega koos oleme õlg-õla kõrval pakkunud klientidele parimaid professionaalseid teenuseid ning aidanud neil saavutada oma eesmärke,” lausus EY Eesti partner Ranno Tingas. „Pikk koostöö on liitnud ning loomulikult on muutustega kaasnevad tunded vastakad. Samas on elus muutused paratamatud ning tean, et Ivari järgnevad väljakutsed on tema seniste saavutuste väärilised.“

Auditimeeskonnaga liituv Stan Nahkor töötas viimase aasta advokaadibüroos Sorainen, kuid enne seda pikalt EY põhikonkurendi PwC juures. „Auditiosakonna juhtimise järjepidevuse tagab Olesia Abramova, kes on EYs olnud juba 15 aastat ning on nende aastate jooksul töötanud enamiku meie klientide heaks,“ lisas Tingas.

Ernst & Young Baltic AS on Baltimaade juhtiv ärikonsultatsiooni- ja audiitorbüroo. EY Eesti esinduses töötab 110 inimest. 

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077