Autor: Finantsuudised.ee • 28. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ainulaadne võimalus võita Eesti male suurmeistrit!

Kaido Külaots
Foto: Andres Haabu
Male arendab paljusid oskusi: juhtimisoskust, strateegilist planeerimist, vastutust, loovust ja otsustusvõimet – kõiki jooni, mis tänapäeva juhile ja spetsialistile kasuks tulevad. Lisaks sellele on male intellektuaalselt paeluv mäng, mille valdamine äratab imetlust nii sõprade kui ka kolleegide seas.

Seetõttu oleme palunud male suurmeistril Kaido Külaotsal pakkuda väljakutset Pärnu Finantskonverentsil osalejatele. Kaido annab konverentsil malesimultaani ehk mängib üheaegselt mitme mängija vastu. Oodatud on nii harrastajad kui ka tõsisemad malehuvilised.

Kes on konverentsile tulemas, saavad end simultaanile registreerida SIIN. Kohad on piiratud, seega tasub end aegsasti kirja panna.

Peale selle on võimalik seitsmel järjestikusel esmaspäeval aprillist juunini saada Kaidolt koolitust ka Tallinnas. Koolitusele on oodatud kõik huvilised, kes soovivad suurmeistri juhendamisel malemängu oskusi süvendada, end proovile panna ja kvaliteetselt aega veeta. Loe lähemalt siit.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077