Ainulaadne võimalus võita Eesti male suurmeistrit!

Kaido Külaots  Foto: Andres Haabu

Male arendab paljusid oskusi: juhtimisoskust, strateegilist planeerimist, vastutust, loovust ja otsustusvõimet – kõiki jooni, mis tänapäeva juhile ja spetsialistile kasuks tulevad. Lisaks sellele on male intellektuaalselt paeluv mäng, mille valdamine äratab imetlust nii sõprade kui ka kolleegide seas.

Seetõttu oleme palunud male suurmeistril Kaido Külaotsal pakkuda väljakutset Pärnu Finantskonverentsil osalejatele. Kaido annab konverentsil malesimultaani ehk mängib üheaegselt mitme mängija vastu. Oodatud on nii harrastajad kui ka tõsisemad malehuvilised.

Kes on konverentsile tulemas, saavad end simultaanile registreerida SIIN. Kohad on piiratud, seega tasub end aegsasti kirja panna.

Peale selle on võimalik seitsmel järjestikusel esmaspäeval aprillist juunini saada Kaidolt koolitust ka Tallinnas. Koolitusele on oodatud kõik huvilised, kes soovivad suurmeistri juhendamisel malemängu oskusi süvendada, end proovile panna ja kvaliteetselt aega veeta. Loe lähemalt siit.

Jaga lugu:
Seotud lood
FINANTSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad finantsteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Finantsuudised.ee toetajad:

Bret Metsküla
Bret MetskülaFinantsuudised.ee juhtTel: 58 117 860
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: 569 549 79