Autor: Finantsuudised.ee • 2. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas läheb sinul võrreldes teiste finantssektori ettevõtetega?

Foto: shutterstock.com
Äripäeva Infopank koostas ülevaated erinevate sektorite I kvartali majandustulemustest. Finantssektori kvartaalse raporti abil saab tutvuda 255 ettevõtte näitajatega.

Selleks, et saaksite teha paremaid äriotsuseid, valmis Äripäeva Infopangal äsja esimese kvartali kiiremate kasvajate raport. Raport sisaldab andmeid, mis on finantssektori ettevõtetes selle aasta alguses toimunud, kui palju suurem või väiksem on käive võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, kuidas on muutunud töötajate arv ning kui palju tööjõumakse on ettevõtted tasunud.

Finantsettevõtetest kasvatas 2018. aasta esimeses kvartalis käivet kõige jõulisemalt Temple Capital Advisory OÜ, mille käive kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 56 korda. Tegemist on ettevõttega, mis osutab finantsteenuseid, v.a kindlustus ja pensionifondid.

Ettevõtte käive oli tänavu esimeses kvartalis 1,2 miljonit eurot. Mullu samal perioodil oli Temple Capital Advisory OÜ käive vaid 22 100 eurot.

See on vaid üks näide infost, mida Äripäeva Infopanga värske analüüs just praegu kiirelt üles leida aitab. Analüüs sisaldab andmeid 255 finantssektori ettevõtte kohta, sh nende ettevõtete kohta, mille käive on möödunud aasta esimese kvartaliga võrreldes jäänud praktiliselt samale tasemele või vähenenud.

Lisaks on näha ettevõtete töötajate arv, suurimad värbajad, esimeses kvartalis tasutud tööjõumaksud ja muud maksud. Näiteks saame teada, et Luminor on töötajate arvu aastaga kuuekordistanud ja nende käive 2018. esimeses kvartalis oli 93 398 760 eurot. Samamoodi saab vaadata, kes on töötajaid vähendanud ja kelle käive on langenud.

Siit saad osta 2018. aasta finantssektori ettevõtete esimese kvartali käibekasvu, töötajate arvu muutuse, tööjõu- ja riiklike maksude tasumise võrdlustabeli eelmise aasta sama perioodiga. 

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077