24. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hakkaks õige pagariks?

Foto: shutterstock.com
Masu ajal alustanud pagaritööstuse finantsseis on praegu stabiilsem kui masu järel alustanutel.

Pagaritööstuse ettevõtted, kes alustasid tegevust pärast majandussurutist, sõltuvad rohkem laenudest ja riskivad rohkem, kirjutab Grete Akenberg Eesti Maaülikoolis kaitstud magistritöös „Ettevõtte alustamise ajast tulenev majanduslik tulemuslikkus pagaritööstuse näitel”.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077