Autor: Villu Zirnask • 12. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõpetamata lugu ehk suure finantskriisi veel õppimata õppetunnid

Kümme aastat pärast suurt finantskriisi on selle tormise ajajärgu kohta ikka veel palju küsimusi õhus. Osa eksperte kahtleb, kas kriis üldse muutis midagi, sest praegu tehakse samu asju, mis eelmine kord kriisini viisid. Kriisi põhjustest ja õppetundidest räägib IMFi strateegia ja poliitika asedirektor Tamim Bayoumi, kes avaldas hiljuti raamatu „Lõpetamata lugu ehk suure finantskriisi veel teadmata põhjused ja õppimata õppetunnid“ („Unfinished Business: The Unexplored Causes of the Financial Crisis and the Lessons Yet to Be Learned“).
pixabay.com

Kas majanduslanguse põhjuste kohta on ikka veel palju vastamata küsimusi?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077