Autor: Villu Zirnask • 12. juuni 2018

Lõpetamata lugu ehk suure finantskriisi veel õppimata õppetunnid

Kümme aastat pärast suurt finantskriisi on selle tormise ajajärgu kohta ikka veel palju küsimusi õhus. Osa eksperte kahtleb, kas kriis üldse muutis midagi, sest praegu tehakse samu asju, mis eelmine kord kriisini viisid. Kriisi põhjustest ja õppetundidest räägib IMFi strateegia ja poliitika asedirektor Tamim Bayoumi, kes avaldas hiljuti raamatu „Lõpetamata lugu ehk suure finantskriisi veel teadmata põhjused ja õppimata õppetunnid“ („Unfinished Business: The Unexplored Causes of the Financial Crisis and the Lessons Yet to Be Learned“).
pixabay.com

Kas majanduslanguse põhjuste kohta on ikka veel palju vastamata küsimusi?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077