Autor: Finantsuudised.ee • 21. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

LHV Panga juhatuse liikmeks sai Kadri Kiisel

Kadri Kiisel
Foto: LHV Pank
LHV Panga nõukogu valis 21. augustist LHV Panga jaepanganduse juhiks ja uueks juhatuse liikmeks Kadri Kiiseli. Ettevõtte juhatusse kuulub edaspidi seitse liiget.

LHV Panga jaepanganduse valdkonda kuuluvad müük ja klienditeenindus, digitaalpangandus ning jaepanganduse investeerimis- ja finantseerimistooted. LHV Panga jaepangandusel on üle 140 000 kliendi ja 100 töötajat. „Kliendikontorite juhina on Kadri juba varasemalt vastutanud väga suure osa eest jaepanganduse valdkonnas. Ta tunneb hästi meie inimesi ja tooteid. Ta on olnud osaline LHV Panga kiires kasvus juba viimased seitse aastat. LHV Panga juhatus täieneb väga hea ja kogenud juhi võrra,“ ütles LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

„Olen veendunud, et organisatsiooni sisemine rahulolu kiirgab välja ning muudab selle atraktiivseks ka uutele klientidele. Kui nad leiavad eest lihtsad, kiired ja mugavad lahendused, on põhjust mõlemapoolseks rahuloluks. LHV Panga jaepangandus jätkab heas tempos ja keskendub digitaalsetele lahendustele, et pakkuda kliendile terviklikult parimat panganduskogemust,“ kommenteeris Kadri Kiisel.

Kadri Kiisel jätkab ka LHV Panga tütarettevõtte ASi LHV Finance juhatajana. LHV Panga senine jaepanganduse juht Andres Kitter jätkab LHV Panga juhatuses ja juhib edaspidi finantsvahendajate valdkonda ning Ühendkuningriigi filiaali.

Kadri Kiisel on omandanud Tartu Ülikooli magistrikraadi finantsjuhtimise erialal. Ta on töötanud 2011. aastast LHV Panga Tallinna kontori juhatajana, 2017. aastast LHV Panga kontorite juhina ja 2018. aastast ASi LHV Finance juhatuse liikmena. Varem on ta töötanud 2006.–2011. aastal Luku-Expert OÜ ostujuhina ja 2003.–2006. aastal ASi Merx müügiinsenerina.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077