Autor: Finantsuudised.ee • 12. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avatud on uus eraisikute krediidiportaal „Minu Creditinfo“

Uus eraisikute krediidiportaal Minu Creditinfo on veebikeskkond, kust iga eraisik saab tasuta vaadata oma maksehäireid ja maksehäirete kohta tehtud päringuid. Samuti pakub portaal mitmeid lisateenuseid, mis aitavad isikul langetada rahaga seotud otsuseid, tuginedes kontrollitud ja usaldusväärsele infole.

„Minu Creditinfo keskkond www.minucreditinfo.ee on meie senise eraisikute keskkonna E-Seif uus ja värske versioon, mille eesmärk on pakkuda eraisikutele mugavat võimalust oma rahaasjadel silm peal hoida,“ kommenteerib Creditinfo turundus- ja müügidirektor Eve Järve.

„Meie töö eesmärk on aidata nii äri- kui ka eraklientidel teha tarku finantsotsuseid, pakkudes selleks kvaliteetset finantsinformatsiooni. Minu Creditinfo portaali avamise põhjuseks on soov suunata ja julgustada eraisikuid tavapärasest rohkem pöörama tähelepanu oma rahaasjadele – mida teadlikumad ollakse, seda enam on võimalik vältida ootamatuid ja ebameeldivaid olukordi. Näiteks on teada mitmeid juhtumeid, kus kliendile ei ole kaupluses võimaldatud järelmaksu, sest isiku andmete juures kuvatakse maksehäire, kuid isik ise ei tea sellest midagi. Seetõttu julgustame eraisikuid kasutama Minu Creditinfo keskkonda, et hoida end järjepidevalt kursis oma maksekäitumist puudutava infoga,“ selgitab Creditinfo arendusdirektor Jaanus Leemets.

Lisaks isiklikule rahaasjade ülevaatele on võimalik Minu Creditinfost saada informatsiooni ka teiste eraisikute ja ettevõtete maksekäitumisest. „Minu Creditinfo on kindlasti abiks olukordades, kus soovitakse vältida suurte riskidega seotud rahalisi tehinguid, näiteks üürilepingu sõlmimine, sest portaali kaudu on võimalik õiguspäraselt kontrollida teiste eraisikute ja ettevõtete tausta,“ lisab Leemets.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077