Autor: Finantsuudised.ee • 26. august 2019

LHV mobiiliäpis saab nüüd raha küsida ja uuele kliendile konto avada

LHV mobiilipanka lisandusid rahaküsimise võimalus ja uuele erakliendile konto avamise võimalus.

Suveperioodil on kasutajamugavusele panustavasse rakendusse toodud ka pangakaardi tellimine ja väärtpaberitesse investeerimine. „Oleme LHV mobiilipanka oluliselt täiendanud nii igapäevaste pangateenuste kui ka investeerimisteenuse osas. Lähinädalatel lisandub mobiilipanka ka erinevate laenutoodete taotlemine,“ rääkis LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.

„Äsja lisandunud konto avamise võimalus LHV mobiiliäpis annab klientidele võimaluse suhelda LHV Pangaga ainult oma nutiseadme vahendusel. Konto avamisest ja kaartide tellimisest kuni investeerimise ja laenude taotlemiseni. Enam ei ole ühtegi põhjust, miks peaks inimene tulema pangakontorisse või kasutama oma pangaasjade ajamiseks tavalist internetipanka.“

Erakliendile konto avamine käib mobiilipangas vähem kui kolme minutiga. Selleks on vajalik vaid Mobiil-ID või Smart-ID olemasolu ja käepärast isikut tõendavat dokumenti.

Nüüd on LHV mobiilipangas lisatud raha küsimise ja selle lihtsa tasumise võimalus. Rahasoovi saab saata kontaktile SMS-ga, e-kirjaga või mõne teise sobiva kanali kaudu. Kui sõber on samuti LHV klient, saab ta makse sooritada paari näpuliigutusega ja raha jõuab kohale sekundiga.

Hiljuti lisandus LHV mobiilipanka ka võimalus lihtsalt ja kiiresti tellida endale uus pangakaart. Selleks tuleb alajaotuses „Kaardid“ pangakaartide valikuga tutvuda ja endale sobiv välja valida. Kaart saadetakse kliendile koju postiga. Mobiilipangas saab määrata kaartide limiite, mis võimaldab vajadusel kasvõi kassajärjekorras limiiti tõsta. Samuti on võimalik mobiilselt kaarti aktiveerida ja blokeerida, nt kaardikaotuse korral.

Foto: Eiko Kink
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077