Autor: Bret Metsküla • 23. september 2019

Pärnu Finantskonverentsi varane soodushind lõpeb nädala pärast

Järgmine Pärnu Finantskonverents toimub 16.-17. aprillil 2020. Varajase linnukese hind lõpeb vähem kui nädala pärast.
Pärnu Finantskonverents 2019 moderaator, Tallinna börsi juht Kaarel Ots.
Foto: Urmas Kamdron

Pärnu Finantskonverentsil räägime teemadel, mis on finantsjuhile hetkel kõige vajalikumad ja aktuaalsemad. Otsime efektiivsust ja arenguvõimalusi, räägime uutest trendidest ja õpime parimatelt praktikutelt. Vähe tähtsam pole ka finantsjuhi enda areng ja nõuannete vahetamine vanade kolleegidega. Kavas on palju praktilist, kasulikku ja huvitavat.

Kava saab avalikuks oktoobri keskel. Kes aga teab, et on nagunii tulemas, sellel on soovituslik osta varajane pilet.

Pärnu Finantskonverents on Eesti suurim finantskonverents, mis toob kaheks päevaks ühe katuse alla tippjuhid, finantsjuhid, finantsosakondade eest vastutajad, pearaamatupidajad ja paljud teised oma valdkonna eksperdid.

Registreeri end järgmise aasta tähtsaimale finantskonverentsile siin.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077