Autorid: Sigrid Kõiv, Geret Perv, Anete Pulk • 5. august 2020

Advokaadibüroode suur tegija kasvatas koroonakvartalis käivet üle 25 protsendi

Foto: Andras Kralla/Äripäev
Koroonakvartalis suutsid seitse advokaadibürood kasvatada käivet enam kui 100 000 euro võrra, kuid kaks bürood pidid tunnistama ka vähemalt sama suurt kaotust.

Äripäeva Infopanga koostatud kvartaliraportist selgub, et valdavat osa advokaadibüroodest koroonakriis majanduslikult veel ei mõjutanud. Nii näitas sektori müügitulu tervikuna pea pooleteise protsendini ulatuvat kasvu. Siiski on võrreldes eelmiste kvartalitega näha kasvus teatavat aeglustumist ning leidus hulganisti büroosid, kes kasutasid võimalust küsida palgahüvitist või ajatada maksude maksmine hilisemaks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077