Autor: Finantsuudised.ee • 8. veebruar 2021

Finants- ja ärinõustamisvaldkonna maksuvõlglaste TOP: viimase kvartaliga lisandus 10 uut tegijat

Finants- ja ärinõustamisvaldkonnas on 2. veebruari seisuga üle 60 ettevõtte, kel on maksuameti andmetel maksuvõlg. Viimane kvartal on juurde toonud 10 ettevõtet, kelle võlgnevus kokku on üle 80 tuhande euro. Enim võlga kasvatanud ettevõtte taga on kriminaalmentelusega seotud Investoriteliidust tulnud tegijad.
Maksu- ja Tolliamet Ülemiste City-s. Tallinn (EST)
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Viimane kvartal on toonud 33 000 eurose maksuvõla Thule Capital Holding OÜ-le, mille juhatuse liikmed on Asko Ant ja Asso Laido. Viimased on tuntud seoses kurikuulsa Investoriteliiduga. Investoriteliidust lahkunud mehed pakuvad praegu ettevõtjatele võimalust investeerida Kuusallu ehitatavasse päikeseparki, mille juurde on kunagi plaanis püstitada ka vesinikutehas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077