Autor: Finantsuudised.ee • 9. veebruar 2021

Veriffi finantsjuhiks asub Amish Mody

Alates veebruarist on tehnoloogiaettevõtte Veriff finantsjuhiks Amish Mody. Amish Modyl on aastatepikkune finantsvaldkonna taust ja kogemus, olles muuhulgas tegutsenud nii Monese finantsjuhi kui ka investeerimispankurina.
Amish Mody hakkab vastutama Veriffi finantsplaneerimise ja –analüüsi, raamatupidamise, ärianalüüsi ning muude finantsvaldkonna küsimuste eest.
Foto: Jake Farra

“Seni olen virtuaalse isikusamasuse tuvastamise valdkonnaga puutunud kokku kliendi vaatest, kuid nüüd on mul suurepärane võimalus ka teist poolt kogeda. Näen sellel valdkonnal globaalset kasvupotentsiaali, eriti just nüüd, kui äride ülemaailmne digitaliseerumine on astunud pika sammu edasi,” selgitas Amish Mody. “Iga kiirelt kasvava ja eduka ettevõtte olulisim komponent inimesed – Veriffi tiimi entusiasm, professionaalsus ja sõbralikkus tegi minu meeskonnaga liitumise otsuse lihtsaks,” lisas ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077