Autor: Urmas Jaagant • 16. märts 2021

Lisaeelarve suurus on 641 miljonit eurot

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul saab lisaeelarve maht olema veidi üle 640 miljoni euro.
Autor: Liis Treimann
Valitsus leppis täna kabinetinõupidamisel kokku lisaeelarve, mis antakse parlamendile üle neljapäeval. Lisaeelarve mahuks jäi 641 miljonit eurot.

Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus kirjutas sotsiaalmeedias, et erakorraline ettevõtluse toetuspakett lisaeelarve sees on 19 miljonit eurot, vahendas Äripäeva veeb. „Siit saavad tuge need ettevõtted, kelle jaoks palgatoetus leevendust ei paku, sest ettevõtmine on piirangute tõttu seisma jäänud, aga kõige suuremad kulud ei ole seotud palgakuluga,“ kirjutas Pentus-Rosimannus.

Kultuuriürituste, rahvusvaheliste festivalide riskifond saab olema 6 miljonit, mis on rahandusministri sõnul mõeldud toestama piirangute tõttu ära jäänud olulise majandusliku mõjuga suurüritusi, mille kulud on tulnud kanda sõltumata piirangutest. Toitlustuse, majutuse, spaade tugipakett on lisaeelarves 25 miljonit eurot.

Pikemalt loe Äripäeva veebist.

Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077