Autor: Finantsuudised.ee • 24. märts 2021
Ainult tellijatele

Valitsus kinnitas 641 miljoni eurose lisaeelarve

Lisaeelarvest 87% on toetused erasektorile ning teistele valitsussektori asutustele. Sealhulgas töötasu toetus, investeeringutoetus kohalikele omavalitsustele ja muud toetused era ja avalikule sektorile.

Ligi 13% moodustavad tegevuskulud, mis on peamiselt seotud tervishoiuga. Ettevõtjatele ja kohalikele omavalitsustele suunatud meetmete pakett võimaldab ligi 96 miljoni euro ulatuses teha investeeringuid ning katta kriisi tõttu tekkinud kulusid, öeldakse ERRi uudises. Lisaeelarve esitati Riigikogule 18. märtsil.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077