Autor: Villu Zirnask • 31. märts 2021
Ainult tellijatele

Uuring: e-kaubandusettevõtete suurim kahju esimeses koroonalaines oli teenimata jäänud kasum

E-kaubandusettevõtete põhiline kahju eelmise aasta koroonakriisi ajal seisnes teenimata jäänud kasumis, kirjutab Arnold Ojamäe tänavu TalTechis kaitstud magistritöös. Kasum jäi teenimata, sest ettevõtted ei suutnud vastata pandeemiast tingitud ootamatule nõudluse kasvule.

Ojamäe töö põhineb intervjuudel kaheksa e-kaubandusega tegeleva ettevõtte juhtidega. Ettevõtetest väikseim oli 2019. aastal kahe miljoni, suurim ligi 500 miljoni euro suuruse käibega. Kõik ettevõtted olid üle elanud ka 2008.–2009. aasta finantskriisi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077