Autor: Finantsuudised.ee • 8. aprill 2021

Vajalikud toorained - ei saa me läbi Hiinata

Aina enam on Euroopa Liidus vaja kriitilise tähtsusega toorained. Euroopa Komisjon vaatab Euroopa Liidu kriitilise tähtsusega toorainete loetelu üle iga kolme aasta tagant, ning kõige uuem kriitilise tähtsusega toorainete loetelu avaldati 2020 aastal. See sisaldab 30 materjali võrreldes 14 materjaliga 2011. aastal, 20 materjaliga 2014. aastal ja 27 materjaliga 2017. aastal. Viimasest nimekirjast jäi loetellu 26 materjali. Kuid esimest korda lisati boksiit, liitium, titaan ja strontsium.
Foto: Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoda
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077