Autor: Finantsuudised.ee • 19. aprill 2021

Ivo Suursoo: 1% + 2% on majanduse edukuse makrotasandi imevalem

Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimees ja Eesti Infotehnoloogia ja Columbus Baltikumi tegevjuht, Ivo Suursoo
Foto: Raul Mee
Teen üleskutse – 2% käibest uuenduslike toodete ja teenuste arendustegevusse, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu aseesimees ja Eesti Infotehnoloogia ja Columbus Baltikumi tegevjuht Ivo Suursoo Äripäeva arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis, mis avaldati esmakordselt veebis 26.03.2021.

Aasta tagasi arutlesin Eduka Eesti 2020 loos, kuidas saame aidata Eesti inimesed välja keskmise sissetuleku lõksust ja kuidas päästa ettevõtted keskmise tootlikkuse lõksust. Üks võtmelahendus on ammu tuntud vajadus liigutada majandus kõrgema lisandväärtuse suunas. Nimetasin seda terminiga innovatsioonipööre. Käesolevas artiklis lähen sellest punktist edasi ja teisendan innovatsioonipöörde igas ettevõttes rakendatavaks valemiks ja toome mängu uue termini – uuendusmahukad ettevõtted.Eesti tagasihoidlik positsioon ja kõrge ambitsioon.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077