Autor: Finantsuudised.ee • 22. aprill 2021
Ainult tellijatele

Ärinõustamisvaldkonna maksuvõlglaste TOP: enim vähendas maksuvõlga kunagise suurärimehe ettevõte

Finants- ja ärinõustamisvaldkonnas on aprilli seisuga 67 ettevõttet, kel on maksuameti andmetel maksuvõlg. Kokku ulatub ärinõustamisvalkdonna maksuvõlg miljoni euroni ning viimase kuuga on enim võlga kasvatanud HartFox Holding OÜ.

Maksu- ja Tolliamet Ülemiste City-s. Tallinn (EST)
Autor: Andras Kralla / Äripaev

Uue tulijana on viimases märtsis lisandunud MaryL'Or OÜ, kes on oma kontaktiks märkinud majandusaasta aruandes xolo.io aadressi. Viimane on seotud idufirmaga Xolo, mis pakkus ettevõtjatele võimalust teenust pakkuda ilma ettevõtet loomata. Möödunud aastal sattus Xolo skandaali mille käigus otsiti läbi ka nende kontor. Keskkriminaalpolitsei kontrollis asjaolu, kas ettevõte on kuritarvitanud usaldust ja ärisaladust, sest Türgi ettevõtja sõnul varastas ettevõtja neilt äriidee.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 667 0405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077