Autor: Ester Riispapp • 7. juuni 2021
Ainult tellijatele

Valmis Kulinaaria 17,3 miljoni eurone tootmislinnak

"Tootmislinnaku valmimine ja uute seadmete valik avasid meile võimaluse tulla turule täiesti uute toodetega," räägib õhinaga Kulinaaria juhataja Andres Heinver.

Eesti suurim valmistoidutootja Kulinaaria OÜ investeeris tootmislinnaku arendusse 17,3 miljonit eurot, millest 8 miljoni euroga ehitati uus ja renoveeriti senine tootmishoone ning 9,3 miljonit euroga täiendati seadmeparki. Uued seadmed vähendavad füüsilise töö mahtu ja võimaldavad täiesti uute tehnoloogiatega Eesti inimeste toidulauda rikastada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 667 0405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077