Valmis Kulinaaria 17,3 miljoni eurone tootmislinnak
"Tootmislinnaku valmimine ja uute seadmete valik avasid meile võimaluse tulla turule täiesti uute toodetega," räägib õhinaga Kulinaaria juhataja Andres Heinver.
Eesti suurim valmistoidutootja Kulinaaria OÜ investeeris tootmislinnaku arendusse 17,3 miljonit eurot, millest 8 miljoni euroga ehitati uus ja renoveeriti senine tootmishoone ning 9,3 miljonit euroga täiendati seadmeparki. Uued seadmed vähendavad füüsilise töö mahtu ja võimaldavad täiesti uute tehnoloogiatega Eesti inimeste toidulauda rikastada.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Finantsuudiste iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.