Autor: Ester Riispapp • 7. juuni 2021

Valmis Kulinaaria 17,3 miljoni eurone tootmislinnak

"Tootmislinnaku valmimine ja uute seadmete valik avasid meile võimaluse tulla turule täiesti uute toodetega," räägib õhinaga Kulinaaria juhataja Andres Heinver.

Eesti suurim valmistoidutootja Kulinaaria OÜ investeeris tootmislinnaku arendusse 17,3 miljonit eurot, millest 8 miljoni euroga ehitati uus ja renoveeriti senine tootmishoone ning 9,3 miljonit euroga täiendati seadmeparki. Uued seadmed vähendavad füüsilise töö mahtu ja võimaldavad täiesti uute tehnoloogiatega Eesti inimeste toidulauda rikastada.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077