Autor: Luminor • 18. juuni 2021
Luminori pensionide riskijuht Anton Skvortsov

Neli nõuannet aktsiainvesteeringu valimiseks

Luminori pensionide riskijuht Anton Skvortsov jagab väikeinvestoritele nõuandeid, mille alusel valida aktsiaid oma portfelli.

Osta tuttavat. See, milliste ettevõtete aktsiaid osta, sõltub ka sellest, kas tegu on päris esimesi samme tegeva investoriga või juba mõnevõrra edasijõudnumaga, kellel on ka suurem summa kasutada. „Kui tegu on väikese summaga alustava investoriga, siis soovitan vaadata selliste ettevõtete poole, mis on inimesele hästi tuttavad, mille tooteid või teenuseid ta ka ise sageli kasutab,“ ütles Skvortsov. Näiteks kui alustaval investoril on mõne tuntud tootja nutitelefon või automark või kasutab ta mõnda populaarset kaugtööplatvormi, siis miks mitte osta ka selle ettevõtte aktsiad.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077