Autor: Finantsuudised.ee • 18. august 2021

Hobby Halli juht: soomlane on kauba kvaliteedi suhtes nõudlik

Eesti ettevõtjad otsivad üha enam uusi sihtturge ning sageli vaadatakse ennekõike Soome poole. Sageli jääb edu saavutamisel puudu aga teadmistest või õigest turutunnetusest. Hobby Halli juht annab praktilisi soovitusi, kuidas Soome turule siseneda ja kuidas soomlasi tarbijatena paremini mõista.
Helsinki panoraam

PHH gruppi kuuluv veebikaubamaja Hobby Hall on hetkel Soomes spontaanse tuntuse poolest teisel ning müügi poolest kolmandal kohal. Hobby Halli juhi Janne Sorakivi sõnul ületas pandeemiaaegne e-kaubanduse õitseng ka kõige optimistlikuma kaupleja äriprognoose ning andis Soome veebikaubandusele tohutu tõuke. Soome oli Google’i andmetel eelmise aasta müügikasvu poolest viies riik maailmas. Praegu ulatub 5,5 miljoni elanikuga Soome aastane e-kaubanduse maht 3 miljardi euroni, mis on Sorakivi sõnul suurepärane tulemus.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077