Autor: Finantsuudised.ee • 29. juuni 2021

Liviko napsas pandeemia-aastal innovatsiooniauhindu

AS Liviko juht Janek Kalvi
„Liviko ärimudel baseerub suurel määral rahvusvahelisel kaubavahetusel, inimeste vabal liikumisel riikide vahel ning meelelahutus-, toitlustus- ja külalislahkuse sektori heal käekäigul. Kõik need valdkonnad sattusid koroonapandeemia tõttu suure surutise alla, kogedes järsku klientide vähenemist ning riiklike piirangute tõttu osaliselt koguni äri katkemist," sõnas AS Liviko juht Janek Kalvi.

Liviko grupi konsolideeritud kasum enne intresse, makse ja kulumit (EBITDA) oli 5,6 miljonit eurot, mis on 8% enam kui eelmisel aastal. AS Liviko 2020. aasta konsolideeritud auditeeritud müügitulu kokku oli 134,1 miljonit eurot, mis langes eelneva aastaga võrreldes kaks protsenti. Liviko teenis 2020. aastal 4,1 miljonit eurot puhaskasumit, mis kasvas aastaga 15 protsenti. Eesti Kaubandus-Tööstuskoda valis Liviko konkurentsivõimelisimaks toiduainetööstuse ettevõtteks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077