Autor: Inbank • 1. detsember 2021

Tele2 uueks järelmaksu partneriks sai Inbank

Tele2 on võtnud järelmaksu partneriks Inbanki. Järelmaksu tingimused klientidele ei muutu.
Inbanki tegevjuht ja juhatuse esimees Priit Põldoja
Foto: LIIS TREIMANN

„Tele2 on viimase viie aasta jooksul väljastanud ise oma klientidele järelmaksu, kuid finantsteenuse pakkumine ei ole meie põhiäri. Sellepärast oleme aeg-ajalt kraadinud turu krediidiasutuste huvi meiega koostööd teha. Meil on hea meel, et mugavaid ja kiireid finantslahendusi arendav Inbank on valmis koostöös Tele2ga pakkuma parimaid seadmete finantseerimise lahendusi kõigile Tele2 klientidele,“ kommenteeris koostöö alustamist Tele2 turundusdirektor Ines Estrin.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077