Autor: Finantsuudised.ee • 8. detsember 2021

Pentus-Rosimannus: ootame ära ühe suure maksureformi tulemused

Eesti soovib enne ettevõtete maksustamise käitumisjuhendi muutmist ära oodata OECD üleilmse maksureformi tulemused, ütles rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus eile Euroopa Liidu majandus- ja rahandusnõukogu kohtumisel Brüsselis.
Eesti rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus eile Euroopa Liidu majandus- ja rahandusnõukogu kohtumisel Brüsselis.
Foto: Olivier Matthys, AP Photo / Scanpix

„Üleilmne maksureform võib tulevikus mõjutada maksusüsteeme ja investeerimisstrateegiaid suundades, mida me praegu aimatagi ei oska – seda nii ELis kui väljapool – jälgime enne, kuidas see reform maailmas rakendub, ning alles siis liigume uute sammudega edasi,“ ütles rahandusminister.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077