Autor: Villu Zirnask • 8. detsember 2021

Ehitaja puuris läbi Elisa fiiberoptilise kaabli. Ka ta pääseb hüvitise maksmisest?

Elisa Eesti AS (hageja I) ja Elisa Teleteenused AS (hageja II) esitasid Harju Maakohtule OÜ Agio Ehitus (kostja) vastu hagiavaldused vastavalt 2080 euro ning 3115 euro suuruse kahjuhüvitise sisse nõudmiseks. Nimelt oli Agio Ehituse alltöövõtjana tegutsenud TrendAktiv OÜ lõhkunud Elektrilevi tellitud puurimistöö käigus Telia Eesti ASi sidetorustikus asuva hagejate fiiberoptilise kaabli, mis asus 1,5 meetri sügavusel maapinnast.
Villu Zirnask, majandusajakirjanik, Finantsjuhtimise Infolehe kaasautor

Elisa väitis, et Agio pole tõendanud, et ta puuris ehitusprojekti järgi ja et ehitusprojektis oli torustiku sügavus valesti märgitud – seetõttu peab ta kahju hüvitama.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077