Autor: Jaan Martin Raik • 14. detsember 2021

LHV edestab hooga finantsplaani

LHV Group teenis novembris 4,6 miljonit eurot puhaskasumit, millega edestatakse ligi 3 miljoniga augustis uuendatud finantsplaani.
LHV teenis Ühendkuningriigi filiaaliga ligi 0,9 miljonit eurot puhaskasumit. Pildil LHV Groupi juht Madis Toomsalu.
Foto: Liis Treimann

LHV Group teenis novembris konsolideeritult 12 miljonit eurot tulu ning 4,6 miljonit eurot puhaskasumit. LHV Pank teenis puhaskasumit 5,4 miljonit eurot, millest 0,9 eurot tulenes Ühendkuningriigi filiaaliga seotud klientide teenindamisest. Groupi tütarettevõte LHV UK Limited teenis novembris 0,3 miljonit eurot kahjumit, LHV Varahaldus teenis novembris 0,07 miljonit eurot ja LHV Kindlustus 0,05 miljonit eurot puhaskahjumit.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077