Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 15. detsember 2021

Pärnu Finantskonverents 2021: mida pakub Sinu organisatsioon tuleviku töötajale ja tarbijale?

Pärnu Finantskonverentsil 2021 rääkis Kati Tikenberg, Aeternumi eestvedaja ja kaasasutaja asjaolust, et elame huvitaval ajal, kus kõrvuti eksisteerivad kolm ühiskondlikult aktiivset generatsiooni, kellel on väga erinevad väärtushinnangud.
Kati Tikenberg, Aeternumi eestvedaja ja kaasasutaja
Foto: Raul Mee
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077