Autor: Finantsuudised.ee • 22. detsember 2021

Tallinna tuleva aasta eelarve on üle miljardi euro

Tallinna linnavolikogu võttis eile vastu 2022. aasta linnaeelarve, mille kogumaht on esimest korda üle miljardi euro.
Tallinna tuleva aasta eelarve näeb ette vahendeid ka rohepöördeks.
Foto: Marta Toomsalu

Linnavolikogu esimees Jevgeni Ossinovski ütles linnavolikogu pressiteates, et Tallinna järgmise aasta eelarve käivitab mitmeid positiivseid muutusi. „Prioriteediks on mugav ja turvaline linnaruum, samuti pööratakse tähelepanu nii rohepöörde ja kliimakava elluviimisele kui ka õpikeskkonna parendamisele koolides ja lasteaedades,“ selgitas ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077