Autor: Finantsuudised.ee • 23. detsember 2021

Ajatatud maksuvõla intressimäära võiks ka 2022. aastal vähendada

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda pöördus rahandusministeeriumi poole, et 2022. aasta lõpuni pikendataks võimalust vähendada maksuvõla tasumise ajatamisel intressimäära.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoda leiab, et nende ettepanek aitaks ettevõtetel majandusraskustest üle saada.
Foto: Marta Toomsalu

2020. aasta kevadel jõustus maksekorralduse seaduses muudatus, mille kohaselt võis maksuhaldur 2020. aasta 1. maist kuni 2021. aasta 31. detsembrini vähendada maksuvõla tasumise ajatamisel intressimäära kuni 100 protsenti ajatamise otsuse vastuvõtmise päevast arvates. Muudatust põhjendati seletuskirjas vajadusega aidata ettevõtjatel ületada majandusraskused.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077