Autor: Finantsuudised.ee • 18. jaanuar 2022

Tervisetehnoloogia ettevõte Geneto avas oma osakute kauplemise Funderbeamil

Eesti tervisetehnoloogia kasvuettevõte Geneto kaasas eelmise aasta detsembris Funderbeami kaudu üle 304 000 euro. Alates tänasest on võimalik ettevõtte osakuid ka osta ja müüa Funderbeami platvormil.

„Geneto on tervisetehnoloogia ettevõte, kes on loonud innovaatilise lahenduse, ühendades geeniteaduse ning toitumis- ja liikumisäpi. Me aitame oma klientidel langetada kaalu, tervislikumalt toituda ja ennetada elustiilihaigusi, nagu II tüüpi diabeet. Äsja sulgesime Funderbeami platvormil investeerimisringi, millega kaasasime üle 300 000 euro. See võimaldab meil muuta oma toode veelgi paremaks ning alustada välisturgudele laienemist. Mul on hea meel näha, et nõnda paljud investorid meid usaldavad ja jagavad meiega ühist visiooni,“ kommenteeris pressiteates ettevõtte kaasasutaja ja tegevjuht Jaak Sarv.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077