Autor: Finantsuudised.ee • 15. märts 2022

Planet42 kaasab Mintose platvormil raha jaeinvestoritelt

Lõuna-Aafrika Vabariigis tegutsev ja Mehhiko turule sisenev Eesti iduettevõte Planet42 liitus Mintose investeerimisplatvormiga. Hiljuti kaasas Planet42 30 miljoni dollari mahus lisakapitali ning Mintosega liitumine aitab selle asutajate sõnul jätkata Eesti idu kasvamist Lõuna-Aafrikas, pakkudes samas investeerimisvõimalust jaeinvestoritele.
Planet42 asutajad Eerik Oja ja Marten Orgna.
Foto: SHAUN SMITH www.studioski.co.za

Tänaseks teeb Planet42 Lõuna-Aafrikas koostööd juba 700 kasutatud autode edasimüüjaga ning on nende kaudu ostnud oma klientidele 9000 autot, lisaks laieneti hiljuti Mehhiko turule. „Mehhiko turg on üsna sarnane LAVi omaga, kuid võimalused ja mahud on seal kordades suuremad. Kui näiteks LAV-is müüakse 1,2 miljonit kasutatud autot aastas, siis Mehhikos vahetab omanikku umbes 7 miljonit autot,“ ütles Planet42 asutaja ja tegevjuht Eerik Oja pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077