Autor: Finantsuudise.ee • 19. mai 2022

FinanceEstonia uuenenud Hea Tava märgise sai esimesena Finora Capital

Finora Capital on esimene finantsinstitutsioon, mis pälvis FinanceEstonia krediidiandjate ja -vahendajate Hea Tava 2022 märgise. Sel aastal puudutasid Hea Tava uuendused muutusi andmekaitse ja rahapesu tõkestamise valdkondades, aga ka järelevalveasutuste juhistes ning suunistes. Olulisele kohale on märgise taotlemisel tõusnud kestliku rahastamise põhimõtete järgimine ning jätkusuutlik areng.
Finora Capitali juhatuse esimees Andrus Alber.
Foto: Andres Haabu

Hea Tava peamine eesmärk on reguleerida sellega ühinenud ettevõtjate tegevust eelkõige ulatuses, milles õigusaktid seda ei tee. Läbipaistvus, usaldusväärsus, uuenduslikkus ja jätkusuutlikkus on olulised kriteeriumid, mida Hea Tava märgise väljastamisel silmas peetakse.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077