Autor: Finantsuudise.ee • 10. juuni 2022

Aprilli eest tasuti 16,1 protsenti enam makse kui 2021. aastal samal ajal

Aprilli eest tasuti maksu- ja tolliametile 946 miljonit eurot maksutulu, mida on 16,1 protsenti rohkem kui 2021. aasta samal kuul.
Rahandusministeeriumi hoone.
Foto: Andras Kralla

Käesoleva aasta esimese nelja kuuga on eelarvest täidetud 32,0 protsenti. Maksutulu kasv aeglustus võrreldes eelmise kuuga, kuid on endiselt keskmisest kiirem, mis tuleneb hoogustunud majandusaktiivsusest ning üldisest hinnatõusust, teatab rahandusministeeriumi pressiteates fiskaalpoliitika osakonna analüütik Merliin Laos.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077