Autor: Finantsuudised.ee • 13. september 2022

SME Finance’i Eesti filiaali asus juhtima Reelika Sõnitsar

Väikeste ja keskmise suurusega ettevõtetele suunatud finantsettevõtte SME Finance Eesti filiaali uueks juhiks sai senine müügiosakonna juht Reelika Sõnitsar.
Reelika Sõnitsar

„Pärast ligi aasta pikkust müügiosakonna juhtimist on mul suur au võtta vastu väljakutse asuda Baltikumi suurima pangandusvälise finantseerimise ettevõtte SME Finance Eesti filiaali tegevjuhi kohale,“ rääkis Sõnitsar. „Usun, et minu enam kui 15aastane panganduskogemus ja motiveeritud meeskond aitavad SME Finance’i tooted ning teenused Eestis tegutsevate ettevõteteni viia ja neile lisandväärust pakkuda,“ lisas ta.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liina LeitenTeabekeskuse arendusjuhtTel: 51 84 004
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077