Autor: Martin Johannes Teder • 30. november 2022

Tallinkist lahkunud finantsjuhti kõnetab uues ametis ettevõtte arengupotensiaal

Joonas Joost liitus kuu tagasi ettevõttega, mille kohta rääkis, et tegemist on start-up'iliku ettevõttega, kuid selle vahega, et ettevõttel on päris tegevus, rahavood ning kasum.
Joonas Joost
Foto: Liis Treimann

"Finantsdirektori positsioonil Tallinkis olin tõesti vaid kaks aastat, kuid minu lahkumise hetkeks oli selge, et kõige sügavam koroonakriisi põhi on ettevõttel seljataha jäetud ning edasised trendid liiguvad õiges suunas," ütles Tallinkist kinnisvaraarendusfirmasse Liven läinud finantsjuht Joonas Joost Äripäeva ajakirjanikule.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077