Autor: Finantsuudised.ee • 13. detsember 2022

Töötukassa kinnitas eelarve

Eesti Töötukassa nõukogu kinnitas järgmise aasta eelarve. Töötukassa tuludeks on planeeritud 873,6 miljonit ja kuludeks 857,5 miljonit eurot.
Foto: Liis Treimann

Prognoosi kohaselt laekub järgmisel aastal töötuskindlustusmaksetest töötajate sihtfondi 184,1 miljonit eurot ja tööandjate sihtfondi 99,1 miljonit eurot, riigieelarvest eraldatakse 561 miljonit eurot ja Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest koos riikliku kaasfinantseeringuga 23,1 miljonit eurot.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077