Autor: Finantsuudised.ee • 2. jaanuar 2023

Liisingumakse kindlustamine kogub ebakindlal ajal populaarsust

Esimesena Eestis liisingumakse kindlustusega turule tulnud Coop Pank kinnitab, et selline kindlustuslahendus kogub praegu majanduslikult ebakindlal ajal üha suuremat populaarusust.
Coop Liisingu juht Martin Ilves
Foto: Coop pank

Euroalal langes tarbijate kindlustunne juba sügisel läbi aegade madalaimale tasemele. Konjunktuuriinstituudi andmetel püsis Eesti tarbijate kindlustunne väga madal ka läinud aasta novembris. Eelmisel aastal halvenes ligi 60% perede majanduslik olukord ja umbes pooled pered näevad olukorra pahenemist ka tänavu.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077