Autor: Finantsuudised.ee • 27. detsember 2022

Coop Pank pälvis kõrge keskkonnareitingu

Coop Pank pälvis esimese pangana Eestis rahvusvaheliselt keskkonnamõju hindavalt organisatsioonilt reitingu B- ehk keskkonnajuhi taseme, mis määratakse keskkonnamõjude valdkonnas head juhtimist üles näidanud ettevõtetele.
Coop Panga jätkusuutlikkuse projektijuht Aleksei Akulistõi.
Foto: Ardo Kaljuvee

Coop Pank on esimene Eesti pank, kes osales rahvusvahelise mittetulundusühingu Carbon Disclosure Project (CDP) maailma ühes juhtivas keskkonnaaruandluse projektis. Rahvusvaheline hinnang annab ettevõtetele kindlust, et ollakse kliimamõju juhtimisel õigel teel.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077