Autor: Finantsuudised.ee • 27. detsember 2022

Coop Pank pälvis kõrge keskkonnareitingu

Coop Pank pälvis esimese pangana Eestis rahvusvaheliselt keskkonnamõju hindavalt organisatsioonilt reitingu B- ehk keskkonnajuhi taseme, mis määratakse keskkonnamõjude valdkonnas head juhtimist üles näidanud ettevõtetele.
Coop Panga jätkusuutlikkuse projektijuht Aleksei Akulistõi.
Foto: Ardo Kaljuvee

Coop Pank on esimene Eesti pank, kes osales rahvusvahelise mittetulundusühingu Carbon Disclosure Project (CDP) maailma ühes juhtivas keskkonnaaruandluse projektis. Rahvusvaheline hinnang annab ettevõtetele kindlust, et ollakse kliimamõju juhtimisel õigel teel.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077