Autor: Finantsuudised.ee • 4. jaanuar 2023

LHV Pangas hakkas tööle uus investeerimispanganduse meeskond

Uuest aastast alustas LHV ettevõtete panganduse valdkonnas tööd uus investeerimispanganduse üksus, mis hakkab teenindama korporatiivkliente.
Osakonnaga liitus mitmeid uusi inimesi.
Foto: Liis Treimann

Osakonda asus juhtima Mihkel Torim ning koos temaga liitusid LHV meeskonnaga Maire Gustavson, Sten Hans Jakobsoo ning Hermann Eensaar. Meeskonnal on laiapõhine kogemus ettevõtete ostu- ja müügitehingute nõustamisel, strateegilises nõustamises ning kapitalituru tehingutes.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077