Autor: Finantsuudised.ee • 3. jaanuar 2023

LHV Pank astus e-kaubanduse liidu liikmeks

2023. aasta esimesel päeval astus AS LHV Pank toetajaliikmena Eesti e-kaubanduse liidu liikmeks. LHV-le annab see võimaluse panustada Eesti e-kaubanduse arengusse ning kaupmeestele võimaluse saada otse infot ja kogemusi nüüdisaegsete makselahenduste pakkujalt.
Foto: Andras Kralla

„LHV on pakkunud nüüdisaegset e-kaubanduse makselahendust juba seitse aastat. Selle ajaga oleme saanud laiapõhjalise makselahenduste pakkumise kogemuse, alates mikrokaupmeeste teenindamisest kuni globaalsete finantstehnoloogia ettevõteteni ja seda nii füüsilistes poodides kui ka e-kaubanduses,“ kommenteeris LHV makselahenduste tootejuht Indrek Kaljumäe.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077