Autor: Finantsuudised.ee • 17. jaanuar 2023

Uuring: väga hea küberturvalisuse tasemega ettevõtete osakaal on aastaga märgatavalt kasvanud

Eelmisel aastal kasvas märgatavalt nende ettevõtete hulk, kes peavad küberturvalisust üli- või väga oluliseks, selgub Telia poolt tellitud ning Turu-uuringute AS-i poolt aasta lõpus läbi viidud uuringust.
Foto: Pixabay

Uuringu tulemuste põhjal on näha, et ettevõtete küberturvalisuse tase paraneb järjest ning ettevõttete hinnangud oma kaitse tasemele peegeldavad valdavalt reaalset seisu. Väga hea IT-turvalisuse tasemega ettevõtete osakaal on aastaga kasvanud 33%-ni.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077