Autor: Finantsuudised.ee • 6. veebruar 2023

Lohakad ja hooletud töötajad on häkkeritest suurem küberoht

Enamik küberrünnakutsest pole keerukad, pigem on need kuritegevuse viisid, mis sõidavad pelgalt oma enda ettevõtte teadmatuse, tähelepanematuse ja hooletuse peal.
Elisa infoturbejuht Mai Kraft.
Foto: Jake Farra

Küberohtudest rääkides kangastub harilikult esimese asjana silme ette pilt sihikindlast häkkerist, kes pimedas toas istudes krüpteeringut murrab. Elisa infoturbejuhi Mai Krafti sõnul on osavad ja kogenud küberkurjategijad küll ohtlikud, kuid keskmise ettevõtte jaoks asuvad kõige suuremad ohud oma enda ettevõttes.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077