Autor: Robert Kiuru • 7. veebruar 2023

LHV tulu kasvas, kuid kasumi kasv kuivas kokku

LHV tegi ajaloo parima kvartali tugeva laenuportfelli kasvu toel, kuid sellest hoolimata kasvas LHV Groupi kasum vaid 2%, aasta varem ulatus kasumi kasv 51,5%ni. LHV varade maht kahanes aastaga 710 miljoni euro võrra.
Ajaloo parim kvartal, Eesti ainukesed positiivset tootlust teenivad II samba pensionifondid, 710 miljonit kahjumit varade segmendis: LHV 2022. aasta.
Foto: Liis Treimann
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077