Autor: Finantsuudised.ee • 21. veebruar 2023

Eesti fintech Iute Group tegi ajaloo parima kasvuaasta

Järelmakse, makseteenuseid ning pangandus- ja kindlustustooteid pakkuval Iute grupil oli ajaloo parim kasvuaasta bilansi, klientide arvu, tulude ja puhaskasumi mõttes. Ettevõte konsolideeritud tulud kasvasid aastaga 89 miljoni euroni ning puhaskasum kolmekordistus 19,6 miljoni euroni, teatab ettevõte.
Iute Groupi juht Tarmo Sild.
Foto: Jarek Jõepera

Iute Groupi juhi Tarmo Silla sõnul oli 2022. aasta ettevõtte jaoks tõeliselt meeldejääv. “Viisime lõpule mitmed eelmistel aastatel ellukutsutud algatused ning tänu sellele saavutas meie äritegevus eelmisel aastal täiesti uued mõõtmed. Üha suurem osa meie Balkanimaade klientidest kasutab digitaalseid lahendusi. MyIute äppi, mis võimaldab kasutada meie digitaalseid laenu- ja makseteenuseid, on alla laetud juba enam kui 477 tuhat korda,” rääkis Sild pressiteates.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077