Autor: Finantsuudised.ee • 9. märts 2023

Kas veebiplatvormid peavad maksuametile esitama andmeid sinu tulu kohta?

Muudatused maksualase teabevahetuse ja maksukorralduse seaduses toovad kaasa aruandluskohustuse Eestis tegutsevatele veebipõhistele platvormidele ning nende teenuseid kasutavatele inimestele ja ettevõtetele. Advokaadibüroo Hedman vandeadvokaat Toomas Seppel selgitab, milliste tehingute kohta peavad platvormid maksuametile aruande esitama.
Toomas Seppel
Foto: Hedman

Alates 2023. aastast kehtib aruandluskohustus Eestis tegutsevatele tasulistele veebi- ja tarkvarapõhistele platvormidele, mis viivad kokku erinevad teenusepakkujad ning teenuste või kaupade ostjad.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077